De herinnering blijft

Bij een overlijden is het belangrijk om een mooie en blijvende herinnering aan de overledene te creëren. Daarom biedt Monuta nabestaanden een gedenkplaats aan. Een eigen plaats op internet om mooie woorden, foto’s, video’s en reacties te plaatsen. Een plaats om afscheid te nemen. Maar vooral een plaats om iemand te blijven herinneren, samen met uw familie, vrienden en kennissen.

Een eigen gedenkplaats


Monuta biedt bij elke uitvaart een gratis online gedenkplaats aan. Maar u kunt zelf ook alvast aan de slag.

Maak een mooie herinneringsplek voor uw dierbare. Of misschien voor uzelf. U kunt er foto’s, video’s en teksten plaatsen. Natuurlijk kunt u ook anderen uitnodigen om uw gedenkplaats te bezoeken.

Klik hier om een gedenkplaats aan te maken.

Wie troost mij – forumVerdergaan na een verlies, dat is niet gemakkelijk. Het delen van verhalen en tips met lotgenoten kan daarbij helpen.


Daarom kunt u uw ervaringen en vragen uitwisselen op het forum van ‘Wie troost mij’, om troost te vinden of te geven. Een ontmoetingsplek voor nabestaanden.

Klik hier om naar het forum van Wie troost mij te gaan.


Een voorbeeld gedenkplaats

Het is misschien best lastig om meteen zelf een gedenkplaats te maken voor uw dierbare.

Daarom hebben we voor u een fictief voorbeeld van een gedenkplaats. Bekijk dit voorbeeld rustig en zie wat er allemaal mogelijk is. Om nog meer ideeën op te doen kunt u ook andere gedenkplaatsen op deze website bekijken.
voorbeeld gedenkplaats

Nieuws

Er is geen actueel nieuws.

Inloggen gedenkplaats beheerWachtwoord vergeten?
Laatst gewijzigd: Wim Haasnoot
Meest bezocht: Moniek van Keulen